Wandeling ‘Delen in rouw’

Samen met Martin Hendericks Uitvaartverzorging organiseert PuurPotentieel inmiddels al enkele jaren een wandelcyclus waarbij de aandacht ligt op rouw- & verlieservaringen. De wandelingen vinden steeds plaats rondom de overgangen van de seizoenen. Symbolisch staan deze voor het patroon van leven & sterven, loslaten & vernieuwen. Het bos waarin gewandeld wordt, biedt volop de mogelijkheid om te ontspannen en tot jezelf te komen. Tijdens deze samenkomst is er aandacht voor jou en jouw gemis. Wandelend in de natuur ontstaan er ontmoetingen met de ander waarbij ervaringen en herinneringen kunnen worden uitgewisseld. Natuurlijk kun je ook ontspannen wandelen en in stilte genieten van het pure moment in verbinding met elkaar, de omgeving en de herinneringen en gedachten die bij je bovenkomen.

Aansluitend is het mogelijk om na te praten met een hapje en een drankje (op eigen kosten), bij horecagelegenheid St. Helenaheuvel in Doorn. De wandelcyclus vindt 4 seizoenen achter elkaar plaats op eenzelfde locatie, om het verschil te ervaren van de wisselende seizoenen. Je kunt je voor elke wandeling apart aanmelden (23-6, 29-9 & 22-12). Dit jaar wandelen we in de Kaapse Bossen, Sint Helenalaan 2, 3941 EH Doorn.

Aanmelden? Stuur even een berichtje via FB, mijn mail; antoinette@puurpotentieel.nl of via het contactformulier op de website.

Klik hier voor deelnemersverslagen.

Agenda:

Wandeling ‘Delen in rouw’

Martin Hendericks Uitvaartverzorging en PuurPotentieel organiseren jaarlijks gezamenlijk een wandelcyclus waarbij de aandacht ligt op rouw- & verlieservaringen. De wandelingen vinden plaats rondom de overgangen van de seizoenen. Symbolisch staan deze voor het patroon van leven en sterven, loslaten en vernieuwen. Tijdens deze samenkomst is er aandacht voor jou en jouw gemis. Wandelend in de natuur ontstaan er ontmoetingen met de ander waarbij ervaringen en herinneringen kunnen worden uitgewisseld. Natuurlijk kun je ook ontspannen wandelen en in stilte genieten van het samen zijn, de omgeving en de herinneringen en gedachten die bij je bovenkomen.

Aansluitend is het mogelijk om na te praten met een hapje en een drankje. De wandelcyclus bestaat uit 4 wandelingen, steeds één per seizoen, en steeds op een locatie in Midden Nederland. De wandeling zal 4 seizoenen op dezelfde locatie zijn, om het verschil te ervaren van de wisselende seizoenen. Je kunt je voor elke wandeling apart aanmelden.

Locatie 2018: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, ’t Klooster 5.
We verzamelen om 10.00 uur  bij de ingangspoort van het landgoed (zie foto). Na afloop kan er gezamenlijk iets worden genuttigd bij horecagelegenheid Brasserie Marie.
Deelname aan de wandeling is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Klik hier voor deelnemersverslagen.

Wandeldagen 2018:

18 maart 2018
17 juni 2018
23 september 2018
16 december 2018