Individuele begeleiding

Individuele begeleidingIndividuele begeleiding kan op verschillende manieren worden aangeboden. Ieder mens is uniek en is daardoor op eigen wijze ‘bereikbaar’. Op basis van kennis, intuïtie en zorgvuldige waarneming worden díe werkwijzen ingezet die op dat moment het beste aansluiten en nodig zijn bij de beleving van het probleem.

Je krijgt de ruimte om jouw pure gevoelens, emoties en beleving naar buiten te brengen, waarbij alles gezegd mag en moet kunnen worden, zonder oordeel. Met onverdeelde aandacht onderzoeken we samen wat jij nodig hebt om tot antwoorden en een nieuwe balans in jezelf te komen. Je wordt altijd uitgenodigd om vanuit je hart te spreken en op je eigen wijsheid te vertrouwen. Dat wat je ontdekt wordt op eigen wijze tot uiting gebracht, kan worden veranderd, in de ervaring worden gebracht,  losgekoppeld of geïntegreerd in je dagelijks bestaan.

Inzicht en bewustwording

PuurPotentieel werkt vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat cliënten begeleid worden op basis van een totaalbeeld; fysiek, emotioneel, mentaal en op inzichtniveau. We zijn meer dan alleen ons lichaam; ook onze gedachten, emoties, gedrag, overtuigingen en onze ervaringen maken deel uit van wie wij zijn en hoe we in het leven staan. De antwoorden, die in wezen al in de kern van de cliënt aanwezig zijn, worden helder gemaakt. Het bieden van inzicht in en bewustwording van de eigen processen staat dan ook centraal.

Aandacht en zorgvuldigheid

PuurPotentieel staat bekend om de prettige ruimte die ze biedt waarin je volledig jezelf mag zijn. Er is warme aanwezigheid, oprechte aandacht en een luisterend oor zonder oordeel. Door een stukje naast cliënten mee te lopen op moeilijke momenten in hun leven, wordt er ont- spanning gebracht in de verander(en)de situatie om zo te ontdekken wat er nodig is en hoe dan kan worden bereikt. Daaruit ontstaat een veilige bedding waardoor de begeleiding geen technische maar vooral een zorgvuldige aangelegenheid is, waarbij alle aspecten aan de orde komen. Hierdoor kan het een meer omvattende, diepe, vervullende ervaring kan zijn.

Naaste kring

Ik nodig je uit om tot jezelf te komen en samen te ontdekken wat deze gebeurtenissen in je leven voor jou betekenen! Indien gewenst is het ook mogelijk om op enig moment bijvoorbeeld partner, familie, werkkring e.d. bij een of meer gesprekken te betrekken.

De werkwijze van PuurPotentieel is complementair, en sluit de reguliere geneeswijze niet uit. Er wordt verbinding gelegd met beide.

Vormen van individuele begeleiding:

Neem contact op via het contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een (kosteloos) kennismakingsgesprek.