Wandelcoaching

WandelcoachingDe natuur geeft volop ruimte om op een ontspannen manier helemaal in contact te komen met jezelf. Door het wandelen kun je de meest heldere inzichten krijgen en letterlijk stappen zetten in jouw persoonlijke proces.

PuurPotentieel biedt een wandelcoachingtraject voor mensen die een nieuwe balans willen vinden na een verlieservaring. Dit kan het verlies van een dierbare betreffen, maar natuurlijk ook het verlies van je baan, je gezondheid, een scheiding of anderszins.

  • Vind je het moeilijk je weg te vinden in de veranderde situatie of omgeving?
  • Wil je meer inzicht krijgen in je emoties en gevoelens rondom het gemis?
  • Wil je ontdekken wat je nodig hebt voor jezelf en van de mensen om je heen?
  • Wil je je door je verdriet heen opnieuw leren verbinden met jouw leven?

Tijdens de wandeling word je één op één begeleid om vanuit jouw gemis te bewegen richting het hervinden van jezelf en je te verbinden met de nieuwe omstandigheden.

Klimmen en dalen

We maken gebruik van rouw- in combinatie met natuurelementen om verbinding te maken met jouw onderliggende gevoelens. Zoals in de natuur alles er mag zijn volgens de natuurlijke cycli, mag ook wat in jou leeft er volledig zijn, zonder oordeel. Het omgaan met verlies betekent vaak dat je te maken krijgt met opgaande en neergaande gevoelens. We klimmen en dalen hier samen doorheen, om een hernieuwd evenwicht in jezelf te vinden. De symboliek van de natuur reikt vaak al bewust of onbewust passende antwoorden of mogelijkheden aan. Daar gaan we dankbaar gebruik van maken waarbij ook korte, toegepaste oefeningen worden ingezet.

Over de horizon heen ligt een land dat weer groen is (Manu Keirse).
Daar vind je nieuwe energie, levenskracht, vreugde, maar ook jouw pure potentie.

Wil ook jij jezelf hervinden in de rouw?

Het wandelcoachingtraject gaat in de basis uit van 4 wandelingen van +/- een uur, verdeeld over een periode van 3 à 4 maanden. Voornamelijk maken we gebruik van de bos- en of waterrijke omgeving in de provincie Friesland.

Wil je weten of dit iets voor jou is, neem dan contact met me op via de telefoon of het contactformulier.

[Klik hier om de folder te downloaden]