Delen in rouw

Wandelcyclus Delen in RouwPuurPotentieel organiseert samen met Martin Hendericks Uitvaartverzorging de wandelcyclus ‘Delen in Rouw’, waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Deze wandelingen vinden elk seizoen plaats rondom de seizoensovergangen. De cycli van de natuur symboliseren een patroon van leven en sterven, van loslaten en vernieuwen. Dit kan troost en herkenning bieden, en leidt naar het vertrouwen dat je je eigen weg weer zult vinden.

Wandelend in de natuur ontstaan er ontmoetingen met de ander, waarbij er aandacht is voor jou en jouw gemis. Er kunnen herinneringen en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Natuurlijk kun je ook samen in stilte genieten van het pure moment in verbinding met elkaar, de omgeving en de herinneringen en gedachten die bij je bovenkomen.

Verhalen uitwisselen

Aansluitend is het mogelijk om na te praten met een hapje en een drankje. De wandelcyclus bestaat uit 4 wandelingen, één per seizoen, en steeds op een locatie in Midden Nederland. Elke dag draagt een thema waarbij kort wordt stil gestaan, zodat er aan de wandeling extra betekenis kan worden meegegeven. Je kunt je voor elke wandeling apart aanmelden, en deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Zie agenda voor de actuele informatie.

De wandelingen starten om 10.00 uur en duren ongeveer 5 kwartier. Achteraf is het mogelijk om samen iets te gaan drinken bij een nabijgelegen restaurant.

Wandelcyclus logo

 

Klik hier voor deelnemersverslagen

Deelname is op basis van open inschrijving. Je kunt je aanmelden via het contactformulier.