Delen in rouw

Wandelcyclus Delen in RouwPuurPotentieel organiseert samen met Martin Hendericks Uitvaartverzorging de wandelcyclus ‘Delen in Rouw’, waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Deze wandelingen vinden elk seizoen plaats rondom de seizoensovergangen. De cycli van de natuur symboliseren een patroon van leven en sterven, van loslaten en vernieuwen. Dit kan troost en herkenning bieden, en leidt naar het vertrouwen dat je je eigen weg weer zult vinden.

Wandelend in de natuur ontstaan er ontmoetingen met de ander, waarbij er aandacht is voor jou en jouw gemis. Er kunnen herinneringen en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Natuurlijk kun je ook samen in stilte genieten van het pure moment in verbinding met elkaar, de omgeving en de herinneringen en gedachten die bij je bovenkomen.

Verhalen uitwisselen

Aansluitend is het mogelijk om na te praten met een hapje en een drankje. De wandelcyclus bestaat uit 4 wandelingen, één per seizoen, en steeds op een locatie in Midden Nederland. Elke dag draagt een thema waarbij kort wordt stil gestaan, zodat er aan de wandeling extra betekenis kan worden meegegeven. Je kunt je voor elke wandeling apart aanmelden, en deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor 2016 hebben we gekozen voor een wandelroute op Landgoed Beerschoten in De Bilt. Het adres is De Holle Bilt 6, 3732 HM en er is voldoende parkeergelegenheid bij het paviljoen Beerschoten. Hier is ook het verzamelpunt, we verzamelen om 9.55 uur.

De wandelingen starten om 10.00 uur en duren ongeveer 5 kwartier. Achteraf is het mogelijk om samen iets te gaan drinken bij een nabijgelegen restaurant, De Biltsche Hoek.

Wandelcyclus logo

Data 2016:

Zondag 13 maart – Voorjaarswandeling

Zondag 19 juni – Zomerwandeling

Zondag 18 september – Herfstwandeling

Zondag 18 december – Winterwandeling

Klik hier voor deelnemersverslagen

Deelname is op basis van open inschrijving. Je kunt je aanmelden via het contactformulier.